Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Bushcraft weekend 2014

Posted by Gerben 27-03-2014 0 Comment(s) Evenementen,

Bushcraftweekend 2014

 

Bushcraft en survival freaks opgelet! Bushcraft weekend 2014 komt eraan

 

Op 23 - 25 mei wordt het 18e Bushcraft weekend georganiseerd door de Stichting Bushcraft. Het weekend vindt plaats op dezelfde locatie als vorig jaar, het prachtige Scouting terrein Spelderholt bij Hoenderloo. In de open lucht kennis delen, koken open vuur en veel gezelligheid. Kortom, een onvergetelijk weekend voor echte outdoor, bushcraft en survival liefhebber.
 

Leerzame workshops

 

Het hele weekend zal in het teken staan van de uiteenlopende workshops die gegeven worden door ervaren liefhebbers met een passie voor bushcraft en survival. Het definitieve programma is nog niet bekend, maar vuur maken met de vuurboog, paracord knopen, verschillende mes technieken, shelters bouwen met een tarp en brood bakken op open vuur is zomaar een greep uit de workshops van vorig jaar.
 

Outdoor, bushcraft & survival gear

 

Tijdens het weekend zullen er ook verschillende ondernemers met hun spullen staan, waaronder natuurlijk de Basiszaak. Een mooie gelegenheid dus om even kennis te komen maken, inspiratie op te doen of je uitrusting aan te vullen. Voor iedereen die komt kijken heb ik ook een leuk kleinigheidje klaar liggen. Gratis! Bovendien zijn er flink wat artikelen in de opruiming, dus mis je kans niet. De kortingen kunnen oplopen tot wel 50%. Je kunt bij ons pinnen, maar plastic tasjes delen we niet uit, die vlecht je maar van brandnetels of zo.
 

Meld je op tijd aan

 

Op maandag 7 april 2014 vanaf 19:30 uur kan je jezelf inschrijven op de website van de Stichting Bushcraft voor deelname aan het 18e Bushcraft weekend. Deelname kost 40 euro voor het hele weekend. Wees er wel snel bij want er zijn slechts 200 plaatsen beschikbaar en vol=vol. Tot 1 week voor het weekend kan je gratis annuleren, daarna betaal je 50% annuleringskosten.
 

18e Bushcraft weekend

 

Datum: Vrijdag 23 - zondag 25 mei 2014
Tijd: vrijdag v.a. 16:00 uur
Kosten: € 40,- (van vrijdag t/m zondag)
Locatie: Scoutinglabelterrein Het Spelderholt, Koudebergweg 56, 7351 TJ HOENDERLOO

 


 

Gerben GroenenbergGerben Groenenberg facebook

Eigenaar van Basiszaak.nl

 

De Veluwse bossen zijn van kinds af aan mijn speelterein geweest. Ook nu trek ik er regelmatig met mijn rugzak op uit om wild te spotten, nieuwe gebieden te ontdekken of gewoon van de natuur te genieten.

 


Tags: Bushcraft

Leave a Comment