Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Bushcraft & Survival Shop  -   Klantenservice: 088-1850169 (7 dagen per week van 08:00 - 22:00 uur)
Met de Bushbox had Bushcraft Essentials direct een hit in Europa. De kachel is klein en weegt weinig. Je kunt de Bushbox overal in meenemen, hij past immers in vrijwel elke zak. Je kunt de kachel verwarmen met alcohol, maar ook hout, Esbit, houtskool en pellets geven je voldoende warmte.


 

Bushcraft Essentials Outdoor Stoves

Als buitenmens praat je graag met passie over je kachel / kookgelegenheid. Het is je levenslijn met een warme maaltijd na een lange dag in de frisse buitenlucht. Als je aan het backpacken bent telt iedere gram gewicht extra en is het gemak van een lichtgewicht bepakking van groot belang. Je hecht veel waarde aan eenvoud maar ook aan de betrouwbaarheid van je materialen. Bushcraft Essentials heeft een lijn met ultra-lichte Outdoor Stoves die buitengewoon efficiënt én eenvoudig zijn. Op het moment dat je het niet gebruikt past het als het ware in je binnenzak. Zo compact zijn de Outdoor Stoves.

Outdoor Stoves afkomstig uit Duitsland

Het verhaal van Bushcraft Essentials begint in 2012 als oprichter Detlev Hoppenrath met eigen ogen ziet hoe populair zelfgemaakte ‘hobo kachels’ zijn onder liefhebbers van survivaltochten en backpacking. Gemaakt van een eenvoudig conservenblik of een ouderwets stuk schroot zijn de hobo-kachels een leuke, efficiënte en bovendien duurzame manier om in de open buitenlucht een maaltijd op te warmen. Niet iedereen beschikt over de mogelijkheid om een eigen kachel te maken en daarom zette Detlev een winkel op in het Duitse München en ontwierp de inmiddels legendarische Bushbox. Ondertussen zijn er meerdere modellen aan het originele ontwerp toegevoegd. De volledige lijn wordt gemaakt in Duitsland en voldoet aan de hoogste productie specificaties.

Ultralicht en super klein

Met de Bushbox had Bushcraft Essentials direct een hit in Europa. De kachel is klein en weegt weinig. Je kunt de Bushbox overal in meenemen, hij past immers in vrijwel elke zak. Je kunt de kachel verwarmen met alcohol, maar ook hout, Esbit, houtskool en pellets geven je voldoende warmte. De Bushbox is handig in gebruik en wordt standaard geleverd met een aslade voor een betere bodembescherming en een basisplaat met drie beschikbare functies afhankelijk van je behoeften. Uiteraard is het mogelijk om de standaard uitrusting te combineren met de handige grillplaat.