Camping Bekers

Camping Bekers


Er zijn geen producten in deze categorie.Camping bekers


Camping bekers zijn onverwoestbaar en dat is ook nodig. De bekers hebben vaak veel te verduren tijdens het reizen en zijn speciaal gemaakt om lang mee te gaan. De bekers zijn gemaakt van veel soorten materialen en ook vaak in vele kleuren. Zo heb je bijvoorbeeld de lichtgewicht kunststof bekers voor backpackers, of bekers van geëmailleerd of roestvrij staal voor de degelijke kampeerder of buitenkok. Allemaal afhankelijk van jouw eigen keuze en smaak en natuurlijk wat jij ervoor uit wil geven. Maar als je op reis gaat, kies dan voor een beker die tegen een stootje kan.


Welke campingbekers zijn er?


Natuurlijk zijn er heel veel merken campingbekers te vinden. Maar deze zijn niet allemaal geschikt voor een hiketocht of als je de bossen of de bergen in gaat. De standaard camping bekers zullen dit niet overleven. De bekers die wij leveren zijn van Kelly Kettle, Wildo en van Petromax. Deze merken worden al jarenlang gebruikt bij survival en andere zware tochten en worden door veel natuurliefhebbers dan ook hoog aangeschreven. Op onze website kun je een set vinden van Kelly Kettle die bestaat uit 2 bekers die heel goed in elkaar passen. Daardoor scheelt het weer ruimte in je bagage. Of de geëmailleerde mok van Petromax, die robuust en sterk is. De mokken zijn gemakkelijk schoon te maken en zo weer mee te nemen.


Waar moet je op letten?


In ieder geval dat er goede handgrepen aan de bekers zitten, want je wil immers niet je vingers verbranden. Op de bekers van Kelly Kettle zit op de rand ook een speciale “Cool-lip” om je lippen te beschermen tegen de hitte tijdens het drinken. Vaak is het handig om verschillende maten bekers mee te nemen. Let er in ieder geval op dat je een goede beker kiest van een goede kwaliteit, dan heb je nog jarenlang plezier van je camping bekers.