Camping Borden

Camping Borden


Weergegeven:
Sorteren op:

Wildo Camper Plate Deep

Wildo Camper Plate DeepDe Wildo Camper Plate Deep is het perfecte outdoor bord waarmee je altijd en ..

3,95€ Excl. BTW: 3,27€

Wildo Camper Plate Flat

Wildo Camper Plate FlatOP=OP!De Wildo Camper Plate Flat is het perfecte outdoor bord waarmee je alti..

3,95€ 2,75€ Excl. BTW: 2,27€

Wildo Fold-a-Cup

Wildo Fold-a-CupDe originele Wildo Fold-a-cup is al meer dan 35 jaar een klassieker en wordt wereldw..

2,95€ Excl. BTW: 2,44€

Wildo Spork

Wildo SporkOP=OP!De Wildo Spork is een handig bestek voor hikers en backpackers en bevat een lepel, ..

1,95€ 1,35€ Excl. BTW: 1,12€Camping borden


Goede camping borden zijn borden tegen een stootje kunnen. De borden hebben tijdens het reizen vaak veel te verduren en worden ook in veel gevallen voor andere doeleinden gebruikt. Het is dus belangrijk dat je een goed en degelijk bord kiest die aan de eisen voldoet en in de open natuur goed gebruikt kan worden. Natuurlijk kun je voor een standaard camping bord kiezen, maar deze camping borden zijn meer voor huis en tuin gebruik. En dus niet geschikt als je op een survivaltocht gaat of de wildernis intrekt. Dan kun je beter voor kwaliteit kiezen.


Welke campingborden zijn er verkrijgbaar?


Je kunt campingborden krijgen in alle maten en kleuren en ook zijn ze leverbaar in veel verschillende materialen. De borden die wij kunnen aanbevelen zijn gemaakt van roestvrij staal. Dit omdat ze zeer geschikt zijn voor outdoor gebruik en ook indien nodig als kookpan kunnen worden gebruikt. De borden zijn lichtgewicht en stapelbaar waardoor ze een minimale ruimte innemen in je bagage. Het aantal en de maat van je bord is een persoonlijke keuze. De borden van Kelly Kettle zijn van een zeer hoge kwaliteit en aanbevolen door veel outdoor liefhebbers die ze al jarenlang gebruiken.


Wat heb je nog meer nodig?


Naast een goed bord is natuurlijk ook een goede beker en bestek aan te bevelen. Op onze website kun je alle artikelen en accessoires terug vinden die je nodig hebt om goed voorbereid op reis te gaan. De artikelen zijn los verkrijgbaar maar ook als complete set. Een complete set is daarbij vaak goedkoper dan allemaal losse artikelen. En natuurlijk helpen wij je graag als dat nodig is. Neem gerust contact met ons op zodat wij je kunnen adviseren en jij een goede keus kunt maken waar je nog lang plezier van zult hebben. Bij de Basiszaak kan je kiezen uit camping borden van lichtgewicht kunststof voor de backpacker of degelijk roestvrij staal voor de buitenkok.