Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Defcon 5

Defcon 5


Weergegeven:
Sorteren op:

Defcon 5 Tactical Backpack OD Green

Defcon 5 Tactical Backpack OD GreenOP=OP!De Defcon 5 Tactical Backpack heeft een hoofdvak en meerder..

54,95€ 45,95€ Excl. BTW: 37,98€Defcon 5 Tactical


Het merk Defcon 5 is opgericht door leden van het militaire bedrijfsleven met die veel ervaring hadden in de aankoop en verkoop van militaire producten. De producten van Defcon 5 onderscheiden zich door hun uiterst scherpe prijs / kwaliteit verhouding. Sinds augustus 2007 is DEFCON 5 toegevoegd aan de lijst van de NAVO met geautoriseerde dealers en kreeg de NATO CAGE CODE: AG427. Daardoor worden een aantal producten van Defcon 5 (die met NSN nummer) geleverd aan militaire eenheden in de NAVO en de VN-missies. Vanaf 10 juli 2013 heeft Defcon 5 de certificering volgens UNI EN ISO 9001: 2008.


Welke Defcon 5 producten zijn er?


Er zijn diverse producten in de Defcon 5 range verkrijgbaar. Alle producten zijn door strenge testen gegaan en van de hoogste kwaliteit. Alles om goed te kunnen overleven in de vrije natuur onder alle weersomstandigheden. Van backpack ’s tot slaapzakken en tenten.


Wat heb je nodig?


Het is natuurlijk afhankelijk van de reis die je gaat ondernemen. Op onze website staan diverse artikelen van Defcon 5 die je op je reis mee kunt nemen. Alle artikelen zijn licht van gewicht en goed te vervoeren. Daarbij hebben de artikelen een grondige controle ondergaan eer zij de benaming Defcon 5 mogen dragen. Wil je graag wat meer informatie, laat het ons dan weten. Wij vertellen je graag wat meer over de producten en welke voor jouw doeleinden geschikt zijn.