Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Driepoot

Driepoot


Er zijn geen producten in deze categorie.Wat is een driepoot?


Een driepoot is een steun of standaard met drie poten die je kunt gebruiken om je pan aan te hangen om boven een open vuur te koken. Een driepoot is vaak uitschuifbaar zodat je zelf de hoogte kan bepalen waar je pan boven het vuur komt te hangen. Door deze hoogte te wisselen kun je het eten warm houden of juist koken of bakken. Een driepoot zorgt er ook voor dat je opstelling stevig staat en je pan dus niet om kan vallen.


Wat kun je met een driepoot doen?


Zoals al gezegd dus de hoogte bepalen en je pan stabiliseren. Je kunt de driepoot op elk terrein gebruiken. Een driepoot is een goed doordacht en degelijk ontwerp. Daarbij is hij eenvoudig op te bouwen en af te breken. Je kunt de driepoot opbergen in een speciale tas en dan voor een volgende keer opbergen. De driepoten worden geleverd met een stevige haak en een ketting zodat zij een gewicht kunnen dragen tot 40 kilo.


Welke driepoten kun je kopen?


Er zijn diverse driepoten van diverse merken leverbaar. Ze zijn los verkrijgbaar, maar ook als een complete set met bijbehorende pan. De pan kun je boven in de driepoot hangen. Wij leveren de driepoot van Petromax omdat deze goed aangeschreven staat in de survival wereld en deze goed bestendig is tegen alle weersomstandigheden.