Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Drybag

Drybag


Er zijn geen producten in deze categorie.Wat is een Dry bag?


Een dry bag is een waterdichte tas die jouw bagage beschermd tegen extreme nattigheid en je spullen droog houd. Zeker je kleding, slaapzak en elektronica worden op deze manier extra beschermd als je tijdens uw trip onverwachts wordt overvallen door hevige regen of bij een survival als de tas in het water valt. Een waterdichte zak heeft een rolsluiting die ervoor zorgt dat de zak volledig waterdicht is. De tas is eenvoudig en goed te reinigen. Je kunt vuil en modder het beste op laten drogen en het er daarna afborstelen met een zachte borstel en wat lauw warm water. Indien nodig kun je een mild sopje gebruiken. Op deze manier heb je nog heel lang plezier van je dry bag.


Wat kun je met een dry bag doen?


Een waterdichte tas komt goed van pas als je activiteiten op en rond het water hebt of tijdens een regenachtige dag. Voor een kanotocht, fiets- of wandelvakantie is een waterdichte tas echt bijna onmisbaar, kortom eigenlijk overal waar je naar toe gaat. Zo blijven je spullen altijd droog. De tas is in eerste instantie ontstaan vanuit de kajak sport, maar wordt tegenwoordig voor veel activiteiten gebruikt door zijn veelzijdigheid en gebruikersgemak. Los van het feit dat de tassen ontzettend praktisch zijn, zijn ze ook nog eens milieuvriendelijk.


Welke dry bag kan ik het beste kiezen?


Er zijn diverse soorten en maten dry bag’s verkrijgbaar, in verschillende kleuren en materialen. De waterdichte tassen op onze website zijn van een zeer goede, dikke kwaliteit die je kunt gebruiken als bagagezak als je gaat kanoën, op de fiets of motor. De dunnere varianten kunnen worden gebruikt als extra bescherming in uw rugzak. Afhankelijk van jouw wensen en persoonlijke voorkeur is er wel voor iedereen wel een passende waterdichte tas te vinden.