Fallkniven

Fallkniven


Er zijn geen producten in deze categorie.Fallkniven: De sterkste, roestvrijstalen productiemessen ter wereld.


Fallkniven is het ultieme bushcraft & survival mes en wordt gewaardeerd door veel buitensporters vanwege zijn hardheid, comfort en betrouwbaarheid.


In de 25 jaar dat Fallkniven actief is in de messenwereld heeft het bedrijf heel wat ervaring opgedaan. Omdat ze direct contact hebben met jagers en buitensporters hebben ze in de loop van de jaren heel wat kennis opgedaan over hoe een goed mes moet functioneren. Dat is duidelijk zichtbaar in de ontwerpen en producten van Fallkniven. Ze zijn veilig, comfortabel, scherp en sterk, alle kwaliteiten die je zou verlangen van een goed mes. Daarom is Fallkniven vandaag de dag hofleverancier van Zijne Majesteit de Koning van Zweden en populair over de hele wereld.


Om zeker te zijn van de kwaliteit laat Fallkniven zijn messen testen bij Lulea University of Technology, zodat ze zeker weten dat hun messen bestand zijn tegen alle omstandigheden.


En vanwege die wetenschap verzekerd Fallkniven ons dat hun messen de sterkste, roestvrijstalen productiemessen ter wereld zijn! www.fallkniven.com