Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Bushcraft & Survival Shop  -   Klantenservice: 088-1850169 (7 dagen per week van 08:00 - 22:00 uur)
Als je de hangmat voor een outdoor activiteit wilt gebruiken dan moet hij geschikt zijn om onder zwaardere omstandigheden toch bruikbaar te zijn. De producten van DD Hammocks die wij aanbieden zijn uitgebreid getest en zij zowel los als in een set verkrijgbaar.


Reishangmat
Reishangmat
Lichtgewicht-Hangmat
Lichtgewicht Hangmat
Tarp
Tarp
Hangmat-Accessoires
Hangmat Accessoires
 

Hangmat

Je hebt hangmatten en je hebt hangmatten. De hangmat is weer helemaal terug van weg geweest en in heel veel verschillende soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Maar niet elke hangmat is ook geschikt voor het overleven in de wildernis of bij het kamperen. Je hebt hele mooie hangmatten die prima geschikt zijn voor thuisgebruik, maar die kun je bij een outdoor activiteit niet altijd gebruiken.

Waar moet je op letten?

Als je de hangmat voor een outdoor activiteit wilt gebruiken dan moet hij geschikt zijn om onder zwaardere omstandigheden toch bruikbaar te zijn. De producten van DD Hammocks die wij aanbieden zijn uitgebreid getest en zij zowel los als in een set verkrijgbaar. Het materiaal van Hammock is duurzaam en bestendig tegen extreme natuurverschijnselen. Je bent dus voorzien van een stuk kwaliteit.

Wat heb je nodig?

Op onze website bieden wij een uitgebreid productenpakket aan van hangmatten. Zo hebben we hangmatten die voorzien zijn van muskietennetten, die uitstekend te gebruiken zijn in de tropen. Of een lichtgewicht hangmat die je goed in je bagage mee kunt nemen.