Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Houtbrander

Houtbrander


Er zijn geen producten in deze categorie.Wat is een houtbrander?


Met een houtbrander kun je op een veilige en gecontroleerde manier in de buitenlucht je eten bereiden. Binnen korte tijd ontstaat er een hoge temperatuur waardoor je voedsel snel warm en klaar is. Een houtbrander werkt goed en praktisch maar geeft ook veel sfeer. De geur van brandend hout en de warmte van de vlammen geven een unieke beleving die geen enkele andere brander kan geven. De gezellige warme vlammen geven je extra comfort en verdrijven de koude en soms kille avonden.


Waarom kiezen voor een houtbrander?


Met een houtbrander ben je het meest onafhankelijk als je erop uit trekt. De benodigde brandstof ligt overal voor het oprapen. Houtbranders branden op allerhande biomassa zoals takjes, droog gras, dennenappels, berkenbast, papier enzovoort. Dat scheelt dus tijd in je planning en in het gewicht van je bagage, zeker als je er meerdere dagen op uit trekt. Of je nu kiest voor een Kelly Kettle Hobo Stove, of ga je liever voor een Petromax TG3 Barbecue Grill. Alles is mogelijk. En kom je er niet goed uit welke brander je moet kiezen, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag.


Wat heb ik nodig?


Natuurlijk kies je voor een goede kwaliteit houtbrander. Op onze website bieden wij je diverse soorten van houtbranders aan. Afhankelijk van je wensen, eisen en je budget. Maar ook afhankelijk van het aantal personen waarmee je op reis gaat. In principe heb je alleen een goede deugdelijke brander nodig en een tondel of een firesteel. Dan ben je ook altijd verzekerd van vuur, ook als het erg vochtig is. Iets wat een doosje lucifers of een aansteker je niet altijd kan geven. De brandstof voor je houtbrander kun je overal in de natuur vinden, dus die hoef je niet noodzakelijk mee te nemen. Het moet echter wel droog zijn, dus dat moet je in je overweging wel meenemen.