Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Skillet Pan

Skillet Pan


Weergegeven:
Sorteren op:

Stabilotherm Pannendrager

Stabilotherm Pannendrager(excl. pan)Specificaties Afmeting: 22 cm x 21 cm x 25 cm Pakmaat: 22 cm x 2..

14,96€ Excl. BTW: 12,36€Wat is een skillet pan?


Een skillet pan is een gietijzeren koekenpan die voorzien is van een kort handvat van gietijzer en twee schenktuiten. Met deze pan kun je uitstekend kokkerellen op een open vuur. Omdat bij een open vuur de vlammen ver van stabiel zijn is een gelijkmatige verdeling van de warmte vaak lastig. De skillet pan neemt de warmte goed op en verdeelt deze gelijkmatig over je gerecht. Je vlees wordt op deze manier gelijkmatig gegaard en krijgt een mooie bruine kleur. Gietijzer bezit de daarvoor de juiste eigenschappen en is dus uitermate geschikt voor outdoor cooking. Een skillet pan kan op verschillende warmte bronnen worden gebruikt. Dus ook op een spiritus brander of houtbrander.


Wat kun je met een skillet pan doen?


Uiteraard op een goede manier je voedsel bereiden. De pan heeft bij de fabricage een behandeling gehad met plantaardige olie. Daardoor heeft de pan een natuurlijke antiaanbaklaag en kan uitstekend bij hoge temperaturen worden gebruikt. De pan kan eenvoudig worden gereinigd, bij voorkeur met heet water en een borstel. Als u ervoor kiest om afwasmiddel te gebruiken, wrijf dan daarna de pan weer in met een plantaardige olie. Op deze manier houdt u de pan in een goede conditie.


Welke skillet pan moet ik kiezen?


In de skillet pan van Petromax komen de eigenschappen van gietijzer, staal en de ontwerpkwaliteiten van Petromax op een mooie manier samen. Op onze website vindt je verschillende skillet pannen van gietijzer en staal en handige accessoires zoals een kookstandaard en een chain mail scrubber. Samen met de accessoires ben je helemaal voorbereid op het koken in de open lucht. De pannen zijn verkrijgbaar in diverse maten, afhankelijk van het aantal personen waarvoor gekookt moet worden. Let bij de grootte ook op het gewicht wat je mee moet vervoeren in je bagage.