Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lantaarn

Lantaarn

Er zijn geen producten in deze categorie.Zorg voor een goede lantaarn

Een goede lantaarn is een echte must voor iedere kampeerder, zodat u op belangrijke plekken bent voorzien van goed licht om te koken, te lezen of wat u graag wil doen. Een goede lantaarn geeft een enorme lichtopbrengst zonder dat het licht afdoet aan gezelligheid. Ook een kaarslantaarn biedt veel sfeer, maar brandt minder fel. Een gezellige camping lantaarn is dus voor ieders smaak en behoefte. Er zijn zowel lantaarns te koop op benzine of petroleum en zorgen voor een goede energie voor de lampen. Zeer geschikt voor een basiskamp en het uitvoeren van werkzaamheden in het donker. Maar ook tijdens uw tochten door donkere oorden zodat u zich goed kunt oriënteren en de weg kunt vinden.


Welke lantaarn kun je het beste kiezen?


Een groot voordeel van een lantaarn op benzine of petroleum is dat hij een grote lichtopbrengst heeft die je het beste benadert bij het licht van een bouwlamp. Het zijn dus wel flinke jongens om mee te nemen en ze vragen wel om een speciale behandeling. Petroleum en benzinelampen zijn niet de meest gebruiksvriendelijke lampen en vergen enige uitleg en ervaring. Daar tegenover staat een sfeer en een lichtopbrengst waar je 'u' tegen zegt.


Welke lantaarns zijn er?


Op onze website kun je verschillende soorten en merken lantaarns vinden. Je kunt kiezen voor een losse lantaarn of in een complete set. Het is wel verstandig om een lantaarn op een vaste ondergrond te plaatsen die redelijk vlak is. Dit om ongelukken te voorkomen. Ook zijn er lantaarn kaarsen die een brandduur hebben van 9 uur of een hoes om de lantaarn in te vervoeren en te bewaren. Mocht je iets specifieks zoeken, neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij je adviseren of we een vergelijkbaar artikel hebben of wat je het beste kan doen.