Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Leger Slaapzak

Leger Slaapzak


Er zijn geen producten in deze categorie.Leger slaapzak


Bij een meerdaagse trektocht, een survival of een bergbeklimming zijn enkele items in de uitrusting van levensbelang. De tent moet licht, makkelijk op te zetten en waterdicht zijn, de rugzak comfortabel en lichtgewicht, de schoenen stevig en betrouwbaar. Maar het belangrijkste is toch het slaapcomfort: een goede nachtrust maakt dat je de zware tochten vol kunt houden. Alle reden dus om te kiezen voor een slaapzak die aan je zware eisen voldoet. 

Licht, compact en warm


Bij De Basiszaak vind je een uitgebreide collectie slaapzakken. Voor de doorgewinterde avonturiers is echter een speciale collectie extra interessant, namelijk de collectie van Leger Slaapzakken. Een Leger Slaapzak voldoet aan de beste kwaliteitseisen; hij is licht en klein zodat deze gemakkelijk mee te nemen is in de rugzak. Hij is duurzaam en van sterk materiaal, zodat zelf bij ruige ondergrond de slaapzak goed blijft functioneren. En door het materiaal en de vorm (mummy model) is de slaapzak ook nog eens warm en comfortabel. Ideaal voor de echte die-hards, die extreme weersomstandigheden willen trotseren en daarbij kiezen voor zowel comfort als duurzaamheid.


Getest door professionals


In de Leger Slaapzak collectie van De Basiszaak vind je alleen de beste slaapzakken, getest door professionals. Tijdens marsroutes en survivals van Defensie behoort de Leger Slaapzak standaard tot de uitrusting, en dat geeft natuurlijk de kwaliteit van de Leger Slaapzak aan. Het topmodel in onze collectie is de Carinthia Defense 4; een slaapzak die zelfs onder de meest barre weersomstandigheden gebruikt kan worden en toch zeer gunstig geprijsd is. Deze slaapzak beschermt tegen koude op twee manieren: het houdt de kou en het vocht buiten (met een Goretex buitenhoes) en je lichaamswarmte binnen (door de speciale voering en de extra bescherming bij de rits).


Leger Slaapzak bij basiszaak.nl


Bij De Basiszaak hebben we niet alleen groot assortiment slaapzakken, maar bieden we daarnaast de beste service. Gratis en snelle verzending, veilig online betalen en een uitstekende klantenservice. Wij helpen je graag bij je keuze voor de beste Leger Slaapzak, en hebben bovendien een uitgebreide collectie accessoires, zoals slaaplakens of extra covers. Kijk dus rustig rond op De Basiszaak; de stoerste voorbereiding op je survivaltocht!