Klean Kanteen

Klean Kanteen


Weergegeven:
Sorteren op:

Klean Kanteen Classic

Klean Kanteen ClassicOP=OP!De Klean Kanteen Classic is de populairste waterfles van Klean Kanteen.&n..

21,95€ 14,95€ Excl. BTW: 12,36€

Klean Kanteen Pint Cup 288 ml

Klean Kanteen Pint CupOP=OP!Of je nu van je whisky nipt of alleen maar water drinkt, de Klean Kantee..

8,50€ 5,95€ Excl. BTW: 4,92€

Klean Kanteen Pint Cup 473 ml

Klean Kanteen Pint CupOP=OP!Of je nu van je whisky nipt of alleen maar water drinkt, de Klean Kantee..

11,95€ 8,50€ Excl. BTW: 7,03€Klean Kanteen


Klean Kanteen is een familiebedrijf met een missie. De eerste roestvrij stalen water fles die BPA vrij was werd in 2004 geïntroduceerd. Zij wilden een niet giftige oplossing vinden voor de eenmalig te gebruiken plastic fles en zetten daar hun missie op in. Heden ten dage zijn ze een gecertificeerd bedrijf die een zeer hoge kwaliteit aan producten produceren en over de hele wereld verkopen. Hun streven is om het eenmalig gebruik van flessen en afval in de wereld te reduceren. Wat zij willen bereiken is dat er meer en meer mensen zich bewust worden van al het afval wat er wordt geproduceerd en wat dit voor invloeden heeft op het milieu.


Klean Kanteen producten


De producten range die Klean Kanteen fabriceert heeft zich in de loop der jaren enorm uitgebreid. Gedreven door hun missie en hun visie op het buitenleven hebben zij meegenomen in de producten die zij aanbieden. Deze producten zijn duurzaam en speciaal geschikt voor onder andere het buitenleven. Maar natuurlijk ook gewoon thuis te gebruiken. Klean Kanteen levert onder andere drinkflessen van roestvrij staal die smaak en geur neutraal zijn. De flessen zijn robuust en kunnen tegen een stootje. Dus uitstekend te gebruiken tijdens het reizen. Maar zij hebben hun producten ook uitgebreid met bekers en nog andere artikelen. Deze zullen wij in de toekomst ook in ons assortiment op gaan nemen.


Klean Kanteen drinkflessen


Op onze website bieden wij een aantal verschillende soorten flessen aan. Afhankelijk van het gebruik en de eisen die je aan de fles stelt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten. Zo is er onder andere de Klean Kanteen Classic, een klassiek model en de Klean Kanteen Reflect met een iets modernere vormgeving. Bij de producten kun je een productomschrijving terugvinden waar je gespecificeerd kunt lezen wat de mogelijkheden zijn van de fles.