Lifestraw

Lifestraw


Weergegeven:
Sorteren op:

LifeStraw Family

LifeStraw FamilyOP=OP!Het filter van de LifeStraw Family gebruikt een technologie gebaseerd op holle..

104,95€ 69,95€ Excl. BTW: 57,81€

LifeStraw Mission 12 l Uitverkocht

LifeStraw Mission 12 l

LifeStraw MissionOP=OP!Het filter van de LifeStraw Mission gebruikt een technologie gebaseerd op hol..

129,95€ 89,95€ Excl. BTW: 74,34€LifeStraw waterfilters


LifeStraw waterfilters bieden toegang tot veilig drinkwater door het omzetten van microbiologisch verontreinigd water in veilig drinkwater.


De bekroonde LifeStraw technologie werd oorspronkelijk geïntroduceerd in 2005 als een noodfilter om verontreinigd water na natuurrampen filteren. Vandaag de dag worden de LifeStraw filters wereldwijd gebruikt in noodsituaties en voor outdoor gebruik.


De LifeStraw heeft veldtesten ondergaan in ruwe omgevingen en is krachtig getest in het laboratorium waar het de US EPA eisen voor huishoudelijk water behandelingen ruimschoots gehaald heeft.


LifeStraw producten zijn gemaakt van een duurzame kunststof, gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen elektriciteit of batterijen. Voor elke situatie waarin schoon drinkwater nodig is maar dat niet niet voorhanden is, biedt LifeStraw een passend waterfilter.


De LifeStraw Personal en LifeStraw Go


Deze waterfilters zijn ideaal voor dagelijks gebruik en voor activiteiten zoals reizen, sporten, wandelen en kamperen. Ze worden ook gebruikt door mensen die ontheemd zij door natuurrampen.


De LifeStraw Personal heeft veel prijzen ontvangen, sinds het in 2005 werd geïntroduceerd. Het tijdschrift Time noemde LifeStraw Personal: “de beste uitvinding van 2005". In 2008 het won de Saatchi en Saatchi Award voor "World Changing Ideas". Esquire noemde LifeStraw de "Innovatie van het Jaar," Forbes stelde dat LifeStraw "een van de tien dingen die de manier waarop we leven zal veranderen".


In 2014 won de LifeStraw Go een prestigieuze ISPO award voor uitzonderlijke sportartikelen.


LifeStraw Familie


Dit waterfilter wordt veel gebruikt op campings. Het is ook de ruggengraat van het LifeStraw Carbon voor Water programma, 's werelds grootste particulier gefinancierde huishoudelijke water programma, met meer dan 4 miljoen Kenianen die duurzame toegang hebben tot schoon en veilig drinkwater.


LifeStraw Familie voldoet ook aan de normen van de World Health Organization voor de categorie van veilig drinkwater "Highly Protective".


LifeStraw Community


Dit waterfilter is exclusief gemaakt voor de ontwikkeling van gemeenschappen, voor gebruik in scholen, gezondheidscentra, werkplekken en maatschappelijke instellingen. Het wordt gebruikt in het LifeStraw Follow the Liter programma, dat veilig drinkwater levert aan scholen in ontwikkelingslanden met als doel het terugdringen van het ziekteverzuim en het verbeteren van de gezondheid van kinderen.


Ook de LifeStraw Community voldoet aan de normen van de World Health Organization voor de categorie van veilig drinkwater "Highly Protective".


Wil je een LifeStraw kopen maar heb je nog vragen over het gebruik of onderhoud, neem dan gerust contact met ons op. Veel tevreden klanten gingen je al voor, en we helpen ook jou graag op weg!


Over Vestergaard


Alle LifeStraw producten worden ontwikkeld door Vestergaard, een internationaal bedrijf dat zich toelegt op de verbetering van de gezondheid van kwetsbare mensen, van wie de meesten wonen in ontwikkelingslanden.


Vestergaard werkt volgens een humanitaire ondernemerschap business model, waarbij het doen van goede is een goede zaak. Naar aanleiding van dit model, het bedrijf wijdt haar innovatieve platform om de productie van baanbrekende producten en oplossingen voor kansarmen.


Deze spel-veranderende oplossingen bijdragen aan een gezondere, duurzamere planeet door te vechten tegen malaria, diarree en verwaarloosde tropische ziekten.