Nalgene

Nalgene


Er zijn geen producten in deze categorie.Nalgene waterflessen en containers


Nalgene maakt een breed scala van BPA vrij, herbruikbare waterflessen en containers die aansluiten op uw persoonlijke voorkeuren, behoeften en levensstijl. Dus of u nu op zoek bent naar een vrijwel onverwoestbare waterfles voor uw outdoor avonturen, of u wilt een schone, groene manier voor het opslaan van droge voedingsmiddelen, de producten van Nalgene klaren de klus. De eerste Nalgene fles werd in 1949 ontwikkeld in New York door Emanuel Goldberg. Samen met drie medewerkers begon hij het Nalgene bedrijf. De flessen zijn in de loop der jaren steeds meer ontwikkeld en nieuwe technologieën zijn toegepast om tot de flessen van tegenwoordig te komen.


Wat kun je met een Nalgene waterfles


De waterflessen van Nalgene worden ontworpen met het werkelijke leven in gedachten. De flessen zijn eenvoudig en hebben een hoog gebruikersgemak. Geen risico dat je kleine onderdelen op moet bergen die je later niet meer kunt vinden. De flessen zijn lekproof en bestendig tegen zeer veelvuldig gebruik. Ook zijn de flessen afwasmachine bestendig, dus je kunt ze veel en vaak schoonmaken. Gewoon de cap van de fles afhalen en in de afwasmachine doen.


Welke waterfles kun je kiezen?


De flessen van Nalgene zijn in veel kleuren verkrijgbaar en ook naar kleurwens aan te passen. De flessen worden gefabriceerd in de USA en hebben een ISO 12485 certificaat. De flessen zijn milieuvriendelijk en door het gebruik van 1 Nalgene waterfles kun je zeker 167 flessen per jaar besparen. De materialen worden gerecycled. Op onze website bieden wij je een aantal verschillende waterflessen aan van diverse materialen. Het is natuurlijk ook afhankelijk van je smaak en wat je prettig vind. De flessen kunnen allemaal onder alle omstandigheden worden gebruikt en zijn lichtgewicht en eenvoudig te vervoeren. Of je nu gaat reizen of dat je de fles meeneemt met het sporten.