Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Tasmanian Tiger

Tasmanian Tiger


Er zijn geen producten in deze categorie.Tasmanian Tiger tactische uitrusting


Het Duitse merk Tasmanian Tiger is een bekende producent van uitrusting voor zowel militaire, politie als bijzondere eenheden. Binnen een tijdsbestek van slechts zes jaar heeft het merk naam gemaakt als een van de beste ontwerpers op het gebied van professionele bepakking en toebehoren.


Rugzakken en meer


Tasmanian Tiger heeft haar sporen verdiend met in het bijzonder rugzakken voor diverse toepassingsgebieden. Je kunt hierbij denken aan rugzakken voor individuelen die met een bepaald doel vertrekken en bepakking meenemen voor meerdere weken, maar ook tassen voor sluipschutters die voorzien zijn van een quick-release systeem en mega rugzakken voor transport. Daarnaast voorziet het assortiment in geavanceerde EHBO-rugzakken en zijn de draagsystemen van iedere tas speciaal ontwikkeld voor een zware last. De draagsystemen en rugzakken zijn ergonomisch doordacht en bieden een uitstekende pasvorm en superieur draagcomfort. Het huidige aanbod bestaat uit een uitgebreide collectie onderdelen voor tactische toepassingen, politie operaties en materiaal voor outdoor gebruik.


Eén idee en één team


Een in-house ontwerpersteam is voortdurend bezig om samen met de gebruikers van de producten nog meer specifieke details toe te voegen. Er wordt gewerkt met bepaalde materialen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van onder meer veerkracht, veiligheid en functionaliteit. Tasmanian Tiger heeft een eigen productiefaciliteit waar alle producten gemaakt en getest worden. Door het volledige proces binnenshuis te houden is het mogelijk om daar waar nodig veranderingen aan te brengen en een hoge kwaliteit te waarborgen. Elk afzonderlijk product wordt voordat het de fabriek verlaat geïnspecteerd en getest. Bovendien wordt ieder product van een serienummer voorzien dat in een database wordt opgeslagen. Tasmanian Tiger streeft naar een voortdurende uitbreiding van het assortiment en de optimalisatie van bestaande producten. Zo heb je als eindgebruiker altijd een sterk product dat uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld een trektocht door bergachtig gebied.