Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Veldkeuken

Veldkeuken
Veldkeuken


Een veldkeuken bestaat uit diverse producten die je nodig hebt om in de vrije natuur je voedsel te kunnen bereiden. Je kunt daarbij denken aan branders, pannen, messen, servies, lampen en waterfilters. Alle producten zijn op elkaar afgestemd zodat jij je eten klaar kunt maken in de buitenlucht.


Veldkeuken


Steeds meer mensen ontdekken de veldkeuken oftewel steeds vaker het outdoor cooking genoemd. Vaak wordt dan gedacht aan een skottelbraai of een BBQ maar een veldkeuken is zoveel meer dan dat. Buiten koken in de natuur met producten uit de natuur. Voor de een wat meer back to basic dan voor de ander. Samen gezellig ontspannen rond het kampvuur je potje koken of bij het rondreizen overleven en koken op een vuurtje met bijvoorbeeld de Dutch oven met de dingen die je om je heen hebt gevonden.


Waaruit bestaat een veldkeuken?


Een veldkeuken bestaat uit diverse producten die je nodig hebt om in de vrije natuur je voedsel te kunnen bereiden. Je kunt daarbij denken aan branders, pannen, messen, servies, lampen en waterfilters. Alle producten zijn op elkaar afgestemd zodat jij je eten klaar kunt maken in de buitenlucht. Je kunt op onze website alle producten terug vinden die je nodig hebt als je op survival gaat of een bushcraft gaat ondernemen.