Waterflessen

Waterflessen


Weergegeven:
Sorteren op:

GSI Glacier Stainless Hip Flask 6 OZ

GSI Glacier Stainless Hip Flask 6 OZGegarandeerd smaak- en geurvrij. Eigenschappen BPA-vrij Lic..

41,95€ Excl. BTW: 34,67€Waterfles of drinkfles kopen


Een waterfles of drinkfles moet je zeker niet vergeten in je bagage mee te nemen. Want water is de eerste levensbehoefte van de mens en zonder water kun je niet leven. Het is dus van belang dat je een goede fles meeneemt die je de hele dag bij je kunt dragen, zodat je voldoende vocht op kunt opneemt door te drinken. Een waterfles of drinkfles moet van een goede kwaliteit zijn en wel tegen een stootje kunnen. Zeker als je een survivaltocht of bushcraft doet. Dan heeft de fles zeker wat te verduren. Ook moet de waterfles goed kunnen worden afgesloten om vuil en stof in je drinken te voorkomen.


Welke waterflessen zijn er?


Je kunt kiezen uit de flessen van het merk Klean Kanteen, een robuuste fles van roestvrij staal. Deze fles is smaak en geur neutraal. De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten, afhankelijk van jouw eigen voorkeur. Er zijn flessen van het merk Nalgene, zowel in kunststof als RVS verkrijgbaar. Deze flessen zijn vrijwel onverwoestbaar en gemakkelijk in je rugzak te schuiven. Alle flessen zijn eenvoudig en goed te reinigen en de dop zit aan de fles bevestigd, zodat je deze dus niet kwijt kunt raken. De roestvrij stalen flessen zijn ook te gebruiken als kruik of om in te koken.


Wat heb je nog meer nodig?


Naast een goede waterfles is het prettig om ook een goede sterke drinkbeker mee te nemen. En heb je ook aan borden, bestek en pannen gedacht? Het is verstandig om vooraf jezelf goed voor te bereiden en een lijstje te maken. Dan weet je zeker dat je niets vergeet. Op onze website kun je allerhande producten terugvinden die een must zijn als je de natuur in trekt of gaat reizen. En als je vragen hebt, stel deze dan gerust. Wij helpen je graag verder. Bij de Basiszaak heb je voor je keuze uit een lichtgewicht kunststof en degelijk roestvrij stalen waterfles.