Klapzaag

Klapzaag


Er zijn geen producten in deze categorie.Wat is een klapzaag?


Een klapzaag is een compacte handzaag die je weg kan klappen als je hem opbergt of als je hem bij je draagt in je broekzak. De zaag heeft een veiligheidsvergrendeling zodat je hem zonder jezelf te verwonden weer tevoorschijn kunt halen. Een klapzaag heeft hele scherpe tanden en moet niet worden onderschat. Voorzichtigheid is daarom altijd geboden.


Waarom kiezen voor een klapzaag?


Een klapzaag zorgt ervoor dat je zonder al te veel inspanning hout kunt zagen. Je kunt de werkhoek verstellen wanneer dat nodig is zodat je scherpe snedes kunt maken. De stevige grip geeft extra comfort tijdens het zagen. Een klapzaag is minder geschikt bij grof werk.


Klapzaag voor bushcraft & survival


Een klapzaag is onmisbaar bij het verzamelen van brandhout en het bouwen van een schuilplaats en heel handig om mee te nemen als je op pad moet. Met een klapzaag kun je zowel droog als nat hout zagen, maar is ook ideaal voor het snoeiwerk in de tuin. Het blad van de zaag bestaat uit geslepen en geharde tanden. Ideaal om mee te nemen op je survival of bushcraft. De klapzagen die wij op onze website aanbieden zijn van de beste kwaliteit staal en in diverse lengtes verkrijgbaar.