Vismes

Vismes


Weergegeven:
Sorteren op:

Opinel Fileermes Nr. 10

Opinel Fileermes Nr. 10Dankzij het lange en dunne lemmet van dit Opinel Fileermes Nr. 10 is het scho..

17,30€ Excl. BTW: 14,30€

Opinel Fileermes Nr. 10 Bubinga

Opinel Fileermes Nr. 10 BubingaDankzij het lange en dunne lemmet van dit Opinel Fileermes Nr. 10 Bub..

24,50€ Excl. BTW: 20,25€

Opinel Fileermes Nr. 10 Olijfhout

Opinel Fileermes Nr. 10 OlijfhoutDankzij het lange en dunne lemmet van dit Opinel Fileermes Nr. 10 O..

31,00€ Excl. BTW: 25,62€Wat is een vismes?


Een vismes is een met een speciaal en over het algemeen een wat langer flexibel lemmet. De messen hebben een goede grip en zijn zeer geschikt voor het schoonmaken en fileren van vis. Sommige vismessen hebben kartels bovenop het lemmet om een vis te kunnen ontschubben. De greep is meestal van rubber om een goede grip te hebben onder natte omstandigheden. Ze zijn roestvast (dus niet roestvrij) en je moet ze altijd droog opbergen.


Wat kun je met een vismes doen?


Een vismes is dus speciaal gemaakt voor het schoonmaken en fileren van je vers gevangen vis. Dit mes is heel buigzaam, daardoor kun je het rauwe visvlees eenvoudig van de graat afsnijden. Het mes glijd dan door de vis en heb je weinig tot geen verlies van het vlees. Maar ook voor het fileren van bijvoorbeeld citrusvruchten wordt het mes veel gebruikt. Een vismes is eenvoudig schoon te maken met wat warm water en eventueel wat reinigingsmiddel. Berg het daarna op in de bijgeleverde schede om je messen goed en veilig te bewaren.


Welk vismes kun je het beste kiezen?


Wij leveren kwalitatief goede messen tegen een betaalbare prijs. De messen zijn erg praktisch in het gebruik. Een echte must voor de liefhebber van vers gevangen vis. De messen zijn gepolijst en elke uitvoering die wij aanbieden is voorzien van het gepatenteerde Virobloc® systeem. Dit systeem vergrendelt het lemmet vergrendelt in geopende en gesloten toestand.