Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Wildo

Wildo


Weergegeven:
Sorteren op:

Wildo Camper Plate Deep

Wildo Camper Plate DeepDe Wildo Camper Plate Deep is het perfecte outdoor bord waarmee je altijd en ..

3,95€ Excl. BTW: 3,27€

Wildo Camper Plate Flat

Wildo Camper Plate FlatOP=OP!De Wildo Camper Plate Flat is het perfecte outdoor bord waarmee je alti..

3,95€ 2,75€ Excl. BTW: 2,27€

Wildo Fold-a-Cup

Wildo Fold-a-CupDe originele Wildo Fold-a-cup is al meer dan 35 jaar een klassieker en wordt wereldw..

2,95€ Excl. BTW: 2,44€

Wildo Spork Uitverkocht

Wildo Spork

Wildo SporkOP=OP!De Wildo Spork is een handig bestek voor hikers en backpackers en bevat een lepel, ..

1,95€ 1,35€ Excl. BTW: 1,12€Wildo: Eenvoudig, functioneel en duurzaam


Dat is wat een echt goed product moet zijn, aldus Jan Andersson, de man die het Wildo familiebedrijf is gestart. Zijn visie is dat het je gewoon je spullen moet pakken en naar buiten moet gaan. En daar zijn dus ook de producten op gebaseerd. Doel was om de condities voor hikers, kampeerders en alle outdoor liefhebbers te verbeteren en hun bepakkingen te minimaliseren. Functioneel boven design, lichtgewicht, duurzaam en compact. Wildo is gedreven dat er meer mensen terug naar de natuur moeten. De diepe wouden, de hoge bergen en de open waters. Bepakt en gezakt met degelijke Zweedse producten die betrouwbaar zijn. Jan Andersson was een voormalig hoofd en trainer van opleiding advanced survival in het Zweedse leger en als er iemand is die weet wat er voor nodig is om het beste te halen uit het verblijf in de bossen en velden, dan is hij het wel. Dit vakmanschap is doorgegeven van vader op zoon.


Wat kun je met Wildo producten?


Alle Wildo producten zijn ontwikkeld om buiten mee te werken, zelfs onder de meest primitieve omstandigheden. Speciaal voor liefhebbers van het buitenleven en de natuur over de hele wereld. De producten zijn lichtgewicht, duurzaam en functioneel en uitstekend geschikt voor het outdoor leven. Alle producten van Wildo zijn BPA-vrij. Het gekozen materiaal en de kwaliteit zijn uit respect voor de mens en de natuur.


Welke producten zijn er?


Wildo heeft een uitgebreide range van producten voor outdoor gebruik. Daarbij te denken aan eet- en drinkgerei. Bekers, bestek, borden, alles wat je maar kan bedenken om als eet- en drinkgerei mee te nemen. Het meest bekende product is de opvouwbare mok, die ook in een XL variant verkrijgbaar is. Maar je kunt ook denken aan een camp a box, een leuk cadeau in een geschenkverpakking. Na 35 jaar van innovaties wordt hun producten range nog steeds uitgebreid.